Mrs.Complicated ?
Hellow Marshmallow !


Assalamualaikum ! Thanks for visiting. Don't make chaos here ;)

Owner : SiTiKhaDijahBintiIsmaiL
~ Magical Nav ~

Follow me? Stories Mrs.Complicated ? Tagboard


Memories


~ Walkie Talkie ~



As Expected
Sunday, December 11, 2011 | 9:11 AM | 1 comments


Haah ! uuuUUUU , ada orang kata blog aku poyo. Kenapa ? Sebab childish ? Eh aku tau tak. Sebab post dalam ni konon baiklah , sebab kalian tak expected aku macam ni kan. Aku tak baik , siapa kata aku baik ? Tapi kadang-kadang tuh terasa lah nak jugak jadi cool. Tapi kalian post kat facebook , cakap hidup ni sementara. Ada kehidupan lagi satu kat SANA. Tapi kenapa bila aku tulis pasal duniawi on and on , tanpa terpikir pasal akhirat , takde orang tegur ?


Kemon lah , tak payah nak jadi judgemental sangat. Kita ni hidup kat dunia ni sekali. Lepas kita mati , kita hidup laaaagi lama , takkan mati dah. So aku terpikir jugak , kalau aku asek post pasal dunia je , apa saham aku kat akhirat nanti ? Aku taknaklah macam tu kan. Aku nak fair and square. Kata orang , siapa kejar akhirat , dunia bersama mereka =) Tapi aku tau , aku masih lebihkan dunia. Tapi tak salah untuk mencuba. Worth a try. Rock rock jugak , jangan sampai lupa kehidupan lagi satu tu ~


Yes , people might hurt and leave us , but HE never do so =)
 *Maaf terkasar bahasa. 


Old things | New things