Mrs.Complicated ?
Hellow Marshmallow !


Assalamualaikum ! Thanks for visiting. Don't make chaos here ;)

Owner : SiTiKhaDijahBintiIsmaiL
~ Magical Nav ~

Follow me? Stories Mrs.Complicated ? Tagboard


Memories


~ Walkie Talkie ~



ChurpChurp Boleh Buat Duit Poket !
Tuesday, December 20, 2011 | 11:20 PM | 2 comments


Ramai yang dah tahu rasanya kan. Huhu ~ Sebenarnya Dija pon baru buat tau ! Senang sangat. Tapi , ada jugak segelintir yang tak tahu dan tertanya-tanya ChurpChurp ni apa ek ? Sebenarnya , ChurpChurp ni sama jugaklah dengan iklang Nuffnang. Lebih kurang lah kot Nuffnang ni dengan ChurpChurp sebab ianya merupakan iklan secara online melalui blog , facebook , twitter dan laman social yang lain.


ChurpChurp ni lagi mudah dari Nuffnang kot sebab sekali je orang click campaign kita , dapatlah juga hasilnya.  Simple kan ? Tapi kalau nak cepat dapat earning , kena laa rajin-rajin promote ! Kalau korang nak buat , klik gambar bawah ni !


KlikKlik ! Boleh buat duit poket tau :)


Serius mudah sangat :) Kalau sorang tekan dapat RM0.20. Kalau 1000 orang tekan ? Haaa teruja tak teruja tak ? KLIK SINI ! Kalau rajin promote , insyaAllah banyaklah earning kalian akan dapat. Cuba KLIK SINI pulak. Tapi ingat tau , duit tak terus naik sebab kene tunggu iklan tu habis baru nampak duit kalian naik. Lepas dah banyak earning tuu , boleh laa kalian cash out duit ! Huuuuu mudahnyaa !


So apa yang korang tunggu lagi ? Isk tak payah pikir pikir dah ! DAFTAR JE KAT SINI HAA !


*psst pssst tekan laaa iklan churp churp Dija kat sebelah ni. Kalau nak Dija tekan ChurpChurp awak balik , coment post ni ya ! Tapi mesti tekan Dija punya dulu ! Thanks :) Doakan Dija 9A kay.


Old things | New things