Mrs.Complicated ?
Hellow Marshmallow !


Assalamualaikum ! Thanks for visiting. Don't make chaos here ;)

Owner : SiTiKhaDijahBintiIsmaiL
~ Magical Nav ~

Follow me? Stories Mrs.Complicated ? Tagboard


Memories


~ Walkie Talkie ~



Jenis-jenis Kawan ?
Monday, January 2, 2012 | 6:35 AM | 1 comments


Kawan kita ramai ! Okay saya tahu kawan awak mesti laaagi ramai kan ? Jeles :') Tapi kene pandai pilih kawan tau , carilah yang dapat bawa kita ke Jannah ! InsyaAllah bahagia :)




# 1. Kawan Chipsmore
Kawan macam ni sekejap ada , sekejap takde. Hairan juga , dia pergi mana eh ? Kene tangkap dengan bunian ke ?


# 2. Kawan Buaya
Dia ni macam buaya. Suka makan orang >.< Sedap ke ? Kawan makan kawan. Esh3 *Geleng-geleng


# 3. Kawan Perfume
Time wangi je dekat dengan kita. Huahuahua ~ Time busuk menjauh. Shuh shuh ! Maksudnya , time senang ada dengan kita tapi time susah dia pergi jauh-jauh. Nak kene lempang ke ?!


# 4. Kawan Pisau
Mulut dia ni tajam mengalahkan pisau sampai saya pon takut nak cakap lebih-lebih dengan dia. Nanti kene cucuk ! Sakit tahuuuu !


# 5. Kawan Tunggul
Dia ni macam tunggul , eh bukan macam , memang tunggul. Orang cakap pon dia buat dek je. Yelahkan , dia mana layan orang macam kita-kita ni. Dia hotsetap. Kita ni coolsetap je :')


# 6. Kawan Span
Lembut , seorang yang sopan santun. Memang lembut tahap gaban. Cakap pon ayu je. Errr mahu perasan sebentar boleh ? Hikhok xD



# 7. Kawan Chocolate
Adeh ! Mulut dia manis mengalahkan gula. Dia pakai ilmu apa ? Nak belajar juga. Eheh. Mungkin selalu makan chocolate kot ~ Share lerr , apa lagi ?


# 8. Kawan Duri
Dia ni suka sakitkan hati kita. So , dia ni adalah salah satu spesis duri yang berbahaya dalam dunia ni. Jauh-jauh sikit. Tapi jangan jauh banyak , kita cuba la buang duri dia. Anyone can change :)



# 9. Kawan Kaunseling 
Yang ni kerja dekat Jabatan Kebajikan kot. Semua benda dia nak tahu. Adeh !



# 10. Kawan Till Jannah 
Sebijik macam ibu kita ! Selalu ada ketika susah dan senang. Kawan macam ni la semua orang nak .. !


*Pssttt .. psstt .. Jangan lah cari kawan yang baik je , kita pon kene berusaha untuk jadi kawan yang baik juga kan. Kalau kita jahat , kawan baik tak tahan juga kawan kita tu kan ? So sama-sama jadi baik , baru COOL. Eh saya dah Form 4 ! Huhuhu ~ Lepas ni dah jarang update .. sebab .. bersambung ... ! Eheh , jangan marah !


Old things | New things